Експорт до Швеції
Дата: 18.05.2017

18519597_1810866489230778_4399631209110506979_nСемінар «Експорт до Швеції» пройде в рамках 6-го Шведсько-українського бізнес-форуму* (Sweden-Ukraine Business Forum) у Києві.

Під час семінару ви отримаєте практичну інформацію стосовно експортних процедур, угод про торгівлю, правил і вимог ЄС, зокрема щодо походження товарів, сертифікатів і стандартів. Окрім того, Ви дізнаєтеся більше про ринки Швеції, умови ведення бізнесу, основні позиції шведського імпорту, особливості попиту шведських споживачів, а також поради щодо маркетингу.

Також українським експортерам буде представлено сервіс «Швеція – відкритi ворота торгівлі». Даний сервіс є єдиним інформаційним центром, створеним шведським урядом для іноземних компаній, що зацікавлені у експорті до Швеції та країн ЄС і бажають отримати прикладні знання стосовно питань, пов’язаних із виходом на ринок Швеції та Євросоюзу.

Семінар буде особливо корисний представникам секторів: 
- легка промисловість (включно із деревообробною та текстильною галузями)
- харчові продукти (свіжі та перероблені).

Організатори заходу:
Посольство Швеції в Україні спільно з Шведською торговою колегією.

Для реєстрації на захід Вам потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScfmewIhtOtGi5D9…/viewform…

Будь ласка, зауважте, що кількість місць є обмеженою. 
Реєстрація відбувається у порядку черги і може бути закрита раніше у випадку, якщо кількість зареєстрованих учасників досягне ліміту місткості зали.

Виникли запитання чи потреба у додатковій інформації – будь ласка, зв'яжіться з нами за телефоном:
+ 38 (097) 561 88 32
_______________________
*Участь у цьогорічному бізнес-форумі вже підтвердило ряд шведських компаній, зокрема: Atlas Copco, Ericsson, SCA, Scania, SEB, Sigma Software, SKF, Volvo, Winner, Magnusson Law та інші – більше інформації про форум тут:http://www.subf.com.ua

Джерело