Програма Accelerate2030
Дата: 16.05.2017

image003Мережа «Імпакт Хаб» (Impact Hub) і ПРООН оголошують про запуск другого циклу програми Accelerate2030 – міжнародної транскордонної програми для підприємств, що працюють в інноваційній сфері. Цього року заявки на участь у цій унікальній програмі можуть подавати підприємства з 17 країн із чотирьох континентів: Венесуели, Колумбії, Гватемали, Бразилії, Гани, Малі, Руанди, Мексики, Південної Африки, Зімбабве, України, Туреччини, Вірменії, М’янми, Філіппін, Камбоджі та Малайзії.

Підприємства повинні мати успішний досвід роботи, а їхня діяльність має сприяти досягненню Цілей сталого розвитку (ЦСР). Заявки на участь у програмі можна подати до 2 червня 2017 р.

Десять підприємців, які будуть відібрані за підтримки глобальної мережі «Імпакт Хаб», матимуть можливість отримати індивідуальну підтримку впродовж 9 місяців для розширення діяльності та представити свої підприємства на Social Good Summit(Саміті соціального блага), який відбудеться у Женеві, Швейцарія, у жовтні 2017 року. Протягом перебування в Женеві вони зможуть встановити зв’язки з динамічною спільнотою соціальних інвесторів, представників міжнародних організацій та державних органів, експертів глобальних мереж постачання та своїми колегами-підприємцями, всі з яких віддані справі поширення інноваційних ідей, що прискорюють досягнення ЦСР.

Для подання заявки на участь у програмі Accelerate2030: http://www.accelerate2030.net/apply/

Детальніша інформація про минулорічних фіналістів: http://www.accelerate2030.net/2016finalists/

Джерело