До уваги підприємців!
Дата: 15.05.2017

cutisДля того, щоб ознайомити український бізнес з основними аспектами участі в канадських публічних закупівлях проект Офісу з просування експорту GPAinUA, Офіс малих і середніх підприємств Департаменту державних послуг і закупівель Канади спільно з Канадсько-українським проектом з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS) проводять освітній онлайн вебінар «Державні закупівлі в Канаді: що? як? коли?».

Вебінар відбудеться 18 травня 2017 року (початок о 17.00 за Київським часом). Тривалість вебінару – 2 години. Мета вебінару – висвітлення можливостей участі українських компаній у закупівлях й ознайомлення із підходами до закупівель Уряду Канади.
Цільова аудиторія вебінару: представники бізнесу, бізнес-асоціацій, індивідуальні консультанти, юристи, що зацікавлені брати участь у закупівлях, які здійснює Уряд Канади. Вебінар проводитиметься англійською мовою з синхронним перекладом у форматі презентації та сесії питань-відповідей.

Спікери: Менелаос Аргіропулос, керівник відділу роботи з МСП, Офіс малих і середніх підприємств, Департамент державних послуг і закупівель Канади та Франсуа Рутьє, старший менеджер з питань торговельної політики, відділ державних закупівель, управлінн я торгівлі та екології, Міністерство закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Трансляція вебінару проходитиме на Facebook-сторінках проектів:
• ЕРО (https://www.facebook.com/exportpromotionoffice/)
• GPAinUA (https://www.facebook.com/gpainua/)
• CUTIS (https://www.facebook.com/CUTISproject/)

Запис вебінару буде доступний для перегляду на сторінці Проекту CUTIS (www.cutisproject.org) після його завершення.

Контактна особа: Костянтин Рижков, менеджер Проекту CUTIS (моб. 063 432-00-22, ел. поштаkryzhkov@cutisproject.org).