ІІ ФОРУМ ЕКСПОРТЕРІВ ЧЕРНІГІВЩИНИ
Дата: 10.05.2017

logo_1tppЧернігівська ТПП запрошує підприємців регіону на ІІ Форум експортерів, що відбудеться 12 травня 2017 р. у комплексі “Ріверсайд” за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 105-а.

Темою цього заходу, який вже став щорічним, буде “Побудова мережі прямих контактів як інструмент ефективної співпраці”.

Метою Форуму є розгляд наявних інструментів для підвищення конкурентноздатності товарів та послуг підприємств регіону, пошук можливостей для підтримки експортної діяльності та побудова ефективної мережі прямих контактів для просування на іноземні ринки.

Завданням є створення платформи для вирішення основних питань в просуванні експортної діяльності, налагодження діалогу між владою та бізнесом в питанні просування торгівлі та експорту, зокрема; обговорення широкого кола питань, пов'язаних з підтримкою і просуванням товарів та послуг українських підприємств - експортерів на ринки іноземних країн.

Відмінною рисою цьогорічного Форуму є проведення прямих переговорів з представником Торгово-промислової палати України за кордоном; людиною, яка живе та працює в країні, знає ринок, його потреби, особливості ведення бізнесу та вимоги до товарів, що імпортуються. Для підприємців Чернігівщини це унікальна можливість вступити в переговори і, як результат, започаткувати взаємовигідні відносини.

 Захід проходитиме з 9:15 до 15:30 з перервою на каву та обід в комплексі “Ріверсайд” за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 105-а.

Участь є безкоштовною, реєстрація - обов’язкова, кінцевий термін - 16.00 год., 11.05.2017

Реєстрація (необхідно вказати ПІБ та посаду учасника, назву підприємства, контактні дані): uzez_cg@ukr.net