MACH-TECH та INDUSTRY DAYS
Дата: 26.04.2017

25.04_industrydays_pic-tmb-270x1809-12 травня 2017 року в Угорщині проходитимуть міжнародна виставка машинобудування та зварювальних технологій MACH-TECH та міжнародна промислово-торговельна виставка INDUSTRY DAYS.

Зазначені заходи є провідними галузевими виставками в Угорщині, під час яких на одному виставковому майданчику будуть представлені новітні продукти та послуги, передові технології та системи у галузі промислової електроніки, автоматизації, виробничі машини та інструменти, а також технології зварювання.

У цьому році основні теми професійних виставок, які пропонують комплекс рішень для малих, середніх та великих підприємств, включатимуть також в себе ініціативу «Промисловість 4.0». Захід також супроводжуватиметься насиченою програмою конференцій, в т.ч. широко затребуваних практичних демонстрацій «Application Zone» («Сфери застосування»).

Виставки включатимуть наступні тематичні напрямки:

-        автоматизація промисловості (електроніка, автоматизація);

-        енергоекспо (енергетика);

-        рідинні технології;

-        хімтек (хімія, пластмаси, гумова промисловість);

-        безпеково-захисні технології;

-        промислова консервація;

-        технології машинобудування, металообробка;

-        інструменти та обладнання для виробництва;

-        робототехніка;

-        технічне обслуговування обладнання, діагностика;

-        технології зварювання;

-        обробка поверхонь.

Очікується, що у заході, який проводитиметься у Будапештському виставковому центрі «Hungexpo», візьмуть участь понад 405 учасників та більше 15000 відвідувачів, розмір виставкових площ складе 13 300 м.кв.

Контакти організаторів для зацікавлених взяти участь у спеціалізованих виставках в Угорщині: www.iparnapjai.hu/en, iparnapjai@hungexpo.hu, machtech@hungexpo.hu, тел.: +36/1-263-6135.

Джерело