III Національний форум із підтримки експорту
Дата: 24.04.2017

58d533a13e81424 - 25 травня 2017 року в Торгово-промисловій палаті України відбудеться III Національний форум з підтримки експорту.
Для учасників Експортного форуму – бізнес організацій, виробничих підприємств, представників фінансово-банківського сектору, страхових компаній, міжнародних інститутів та державних структур цей захід є безпрецедентною платформою для проведення плідних дискусій.
28 березня 2017 року Мінекономрозвитку представило проект Національної експортної стратегії України – стратегічного документу, що визначає план розвитку, реалізації експортного потенціалу та сприяє формуванню сильної й ефективної економіки країни на найближчі 5 років, що на сьогодні є важливим елементом підтримки вітчизняного експорту.
На III Національному форумі з підтримки експорту будуть обговорені шляхи реалізації експортної стратегії, тенденції та зміни, які відбуваються в Україні та у світовій торгівлі, визначені новітні тренди та пріоритети розвитку експорту України.

Програма форуму з підтримки експорту Торгово-промислової палати України складається з 3-х послідовних етапів, де кожен наступний дискусійний етап випливає з попереднього:
I. Підтримка вітчизняного експорту в рамках впровадження економічних реформ в Україні
II. Механізми підтримки експорту: нові можливості для українських підприємств
III. Найкращі практики експортної діяльності в Україні

Детальна інформація за тел.: +38 (044586-40-15bvi-sem@ucci.org.ua

Зареєструватися можна тут