Публічна дискусія
Дата: 07.04.2017

000009348923usaid-logo_svg-300x30012 квітня 2017 року, Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) збере на публічну дискусію «Прибрати бар’єри на шляху українського експортера» народних депутатів, представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України, Офісу бізнес-омбудсмена, бізнес-асоціацій, підприємців та експертів для обговорення пропозицій щодо усунення проблем у зовнішньоекономічної діяльності.

Публічна дискусія відбудеться у приміщенні Українського кризового медіа-центру (Український дім, Київ, вул. Хрещатик, 2), початок о 13:30 год.

Програма USAID ЛЕВ представить результати аудиту наявних бар’єрів для здійснення експорту українськими підприємствами, які визначені з урахуванням системних рекомендацій Офісу бізнес-омбудсмена, за допомогою аналізу положень чинного законодавства у сфері зовнішньоекономічної діяльності та обговорень з бізнесменами-експортерами. Учасникам дискусії буде запропонована концепція щодо усунення бюрократичних та економічних перепон для здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Акредитація для участі за посиланням: https://goo.gl/forms/juVpmg6v25wDyXN22

Джерело