Ділова поїздка до В'єтнаму
Дата: 06.04.2017

image001vЗ 23.04.2017 по 26.04.2017 українська делегація представників ділових кіл під патронатом ICC Ukraine на чолі з віце-президентом Ігорем Гресем у рамках програми "Партнерство країн" здійснить візит до Соціалістичної Республіки В'єтнам.

Під час візиту до Соціалістичної Республіки В'єтнам планується проведення бізнес форуму за участю ділових кіл України та В'єтнаму, підписання Угоди між ICC Ukraine та ТПП Соціалістичної Республіки В'єтнам про співробітництво, відвідування та ознайомлення з роботою технопарку Хоалак, а також проведення переговорів на рівні міністерств та відомств В'єтнаму.

На зазначених зустрічах також передбачено обговорити актуальні питання з таких сфер діяльності: виробництво продукції сільського господарства та її переробка, виробництво безалкогольних та алкогольних напоїв, співробітництво у нафтогазовій сфері, енергетиці, сфері ІТ та телекомунікацій, медичного туризму. транспорту та логістики, машинобудування, авіабудування, хімічній галузі, будівництві, медичній галузі, юридичних послугах.

Крім цього, планується проведення В2В переговорів між українськимии та в'єтнамськими представниками ділових кіл.

У разі зацікавленості, просимо підтвердити свою участь у складі делегації ділових кіл до 13.04.2017, заповнивши анкету та надіслаши презентаційні матеріали про підприємство (російською та англійською мовою), копію закордонного паспорта та 2 фотокартки.

Контактні особи від ICC Ukraine:

- віце-президент Гресь І.Б., телефон: +38 (044) 272-64-06, електронна адреса: grib@iccua.org;

- директор Департаменту ЗЕД Гавриленко Є.А., телефон: +38 (044) 279-70-08, e-mail: impex@iccua.org