GRAIN UKRAINE
Дата: 03.04.2017

logo_black7 і 8 липня в Одесі за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України відбудеться II міжнародна зернова конференція GRAIN UKRAINE.

Конференція GRAIN UKRAINE є основною річної платформою для діалогу між найбільшими представниками агроринку, керівниками найбільших українських агропродовольчих компаній, комерційних та інвестиційних банків, тренд сеттерів агросфери і управлінців, які ведуть бізнес-ЗМІ з метою обговорення останніх інновацій на аграрному ринку.

Одним з головних акцентів програми конференції в 2017 р стануть тенденції і вимоги ринків споживання.

У 2017 р в рамках конференції виступлять:

Девід Хайтауер (США) - президент The The Hightower Report, співзасновник Chicago Hedge Partners, з більш ніж 25-річним досвідом хедж-управління та консультування для численних продовольчих компаній США, виробників зерна, а також, для іноземних урядів;

Дарен Купер (Великобританія) - старший економіст Міжнародної ради із зерна;

Метт Аммерманн (Великобританія) - ризик-менеджер і віце-президент FCM Відділ, в INTL FCStone Financial Inc. в Східній Європі і Чорноморському регіоні;

Андрій Агапов (Великобританія) - керівник напрямку Europe and Black Sea Grains в компанії S & P Global Platts.

Також на конференції виступлять і інші провідні фахівці аграрного бізнесу з усього світу.

Організатор конференції - група терміналів «ТІС», голова оргкомітету конференції - генеральний директор групи компаній «ТІС» Андрій Ставніцер. Спеціальний спонсор конференції - Ag Growth International (AGI).

Контактні дані:

+380 (67) 975–94–33
info@grain–ukraine.com
http://grain-ukraine.com