Українсько-угорський аграрний бізнес-форум.
Дата: 24.03.2017

21 квітня 2017 року у м. Кішварда (Угорщина) відбудеться українсько-угорський аграрний бізнес-форум.

Робота форуму стосується таких галузей економіки, як сільське господарство, харчова промисловість за виноробство.

Планується, що захід відкриватимуть Міністр аграрної політики та продовольства України Т.Кутовий, Міністр землеробства Угорщини Ш.Фазекаш, Міністр національного розвитку Угорщини М. Шестак, участь у заході візьмуть представники українського та угорського аграрного бізнесу, експерти, дистриб’ютори та представники торговельних мереж.

На даний час Посольством попередньо досягнуто домовленості з керівництвом угорських торговельних мереж TESCOта METROщодо участі їх представників у заході, у ході якого вони зможуть надати відповідну консультативну інформацію щодо можливості виходу продукції українських компаній в зазначені торговельні мережі.

Одночасно з проведенням бізнес-форуму проходитиме виставка українських та угорських підприємств. Для української сторони забезпечується 25-30 стендів.

Захід висвітлюватиметься українськими та угорськими ЗМІ, Співорганізаторами заходу виступають ВГО «Українська аграрна конфедерація”, ICCUkraine, Угорсько-українська ТПП, Національна аграрна палата Угорщини, мерія міста Кішварда при підтримці Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства землеробства Угорщини, Міністерства національного розвитку Угорщини та Посольства України в Угорщині.

Початок заходу запланований на 10:00 год. за центральноєвропейським часом.

Місце проведення заходу - Театр-дім мистецтв priera Кішварада (KisvardaiVârsztnhàz és Müvészetek Haza, 4600 Kisvârda, Flôriân ter 20., http://szinhaz.w3h.lili/).

Програма заходу передбачає:

Урочисте відкриття:

Виступи співорганізаторів заходу:

-    Національна аграрна палата Угорщини;

-    виконавчий директор Угорсько-української ТПП Д.Кота;

-    Президент ВГО "Українська аграрна конфедерація" Л.Козаченко;

-    Перший Віце-Президент, Генеральний секретар ICC Ukraine В.Михайлов.

Кава-брейк.

Виступи експертів: по одному експерту від кожної сторони по кожній галузі: сільське господарство, харчова промисловість та виноробство.

Обід.

Зустрічі В2В. Зустрічі відбуватимуться в окремих залах, для переговорів забезпечуватимуться українсько-угорські перекладачі.

Під час заходу забезпечуватиметься синхронізований українсько-угорський та угорсько-український переклади.

Модератор заходу виконавчий директор Угорсько-української ТПП, радник Уповноваженого Уряду Угорщини з питань координації розвитку області Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина) та Закарпатської області Дьордь Кота.

Посольством у співпраці з ICC Ukraine (відповідальна за координацію), у разі достатньої зацікавленості з боку учасників форуму, опрацьовується можливість організації централізованого автобусного трансферу за маршрутом Ужгород-Кішварда у день проведення форуму (потяг № 99 за маршрутом Київ-Ужгород прибуває о 8:12 год. ранку за київським часом, відстань від Ужгорода до Кішварди становить 50 км, середній час тривалості маршруту - 1 год.).

У контексті зазначеногоЮ, запрошуються до участі в аграрному бізнес-форумі керівництва (представників) Вашої компанії та представлення її окремим стендом у виставці у рамках заходу. Звертаємо Вашу вагу, що через обмеженість кількості виставочних стендів (25-30 для української сторони) вони бронюватимуться відповідно до надходжень підтверджень від компаній. Участь у форумі та виставці с безкоштовна.

У разі зацікавленості у заході з метою забезпечення відповідних угорських партнерів та організації можливих зустрічей В2В для Вашої компанії просили би заповнити анкету (додається).

Прошу орієнтувати щодо можливості участі керівництва (представників) Вашої компанії у заході: +36-30-720-66-50 (VTBER, WhatsApp), serhii.alcksaridrov@infa.gov.ua.