Візит до Республіки Корея
Дата: 20.03.2017

tppЗ 9.04.2017 по 14.04.2017 відбудеться закордонний візит української делегації до Республіки Корея. Підготовка заходу здійснюється ТПП України за підтримки Посольства РК в Україні, Корейського агенства зі сприяння торгівлі та інфестиціям (KOTRA), Корейської міжнародної асоціації торгівлі (KITA), Посольства України в РК.

В рамках візиту 11 квітя у виставковому комплексі COEX (м.Сеул) відбудеться "Четвертий українсько-корейський економічний форум" присвячений активізації кооперації України в таких сферах: енергетика, АПК, машинобудування, ІТ, медецина, інфраструктура. На форумі презентуватимуть "Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю", а також низку українських інвестиційних проектів; відбудуться В2В-переговори між діловими колами.

Програма перебування також включає відвідання корейських компаній, міжнародної виставки Bio Korea та вільної економічної зони в м.Інчхон. Щорічна виставка Bio Korea - один з провідних світових майданчиків на якому демонструються передові досягнення біоіндустрії, що використовуються в фармацевтиці, косметології; медичне та лабораторне обладнання, біо-ІТ; проводяться конференція та бізнес-форум (www.biokorea.org).

Для участі у діловому візиті зацікавленим компаніям необхідно до 24.03.2017 заповнити електронну анкету за посиланням: https://goo.gl/XwLdah та  надіслати до ТПП України презентаційні матеріали про підприємство (англійською мовою), разом з документами для відкриття візи.

Контактні особи в ТПП України: Заступник керівника Дирекції міжнародного співробітництва Бодирь Г.М., тел. +38 (044) 272-29-40, ел. пошта bgn-ier@ucci.org.ua;
провідний консультант Дирекції міжнародного співробітництва Даницький М.М., тел. +38 (044) 278-18-15, ел. пошта: dmn-ird@ucci.org.ua