Делегація області відвідала V Брестський інвестиційний форум та ХIV Міжнародну багатогалузеву виставку-ярмарок «Брест. Співдружність-2012» (коротка)
Дата: 07.05.2012

Брестський інвестиційний форум

    26.04.2012 делегація Чернігівської області у складі працівників головних управлінь: економіки, культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністрації взяла участь у роботі ХIV Міжнародної багатогалузевої виставки-ярмарку «Брест. Співдружність-2012» та V Брестському інвестиційному форумі.
     Під час проведення заходів члени делегації ознайомились з інвестиційною політикою і пріоритетами розвитку Брестської області, економічним потенціалом та інвестиційними пропозиціями 19 регіонів області та вільної економічної зони «Брест». Брестський інвестиційний форум
    Крім того, проведено роботу щодо пошуку нових можливостей для здійснення підприємствами Чернігівської області експортно-імпортних операцій з партнерами з Брестської області Республіки Білорусь, а також розповсюджено презентаційні матеріали про економічний і туристичний потенціал Чернігівщини, Брестський інвестиційний форумякими зацікавились організатори та гості форуму та виставки-ярмарку.
      Пропонуємо ознайомитись з інвестиційним каталогом Брестської області.

      Аукціони     Житлово-комунальне господарство      Придорожний сервіс      Промисловість      Сільське господарство        Будівництво        Торгівля послуги     Транспорт       Туризм