Осінній міжнародний Загребський ярмарок (Хорватія, 19-23.09.2012) (коротка)
Дата: 04.05.2012

  Мінекономрозвитку України проводить роботу щодо формування національної експозиції України на Осінньому міжнародному Загребському ярмарку, який відбудеться з 19 по 23 вересня 2012 року в м. Загреб (Хорватія).
  Загребський ярмарок - це низка міжнародних спеціалізованих заходів, зокрема тематичні секції:
• «Товари широкого споживання»,
• «Mystik»,
• «Енергетична ефективність та відновлювальні джерела енергії».
    Цього року організатори ярмарку очікують понад 200 учасників
з 15 країн світу.
   Передбачається, що тематичними розділами національної експозиції України будуть: сільське господарство, харчова та переробна промисловість, енергетика, машинобудування, деревообробка, охорона навколишнього середовища, хімічна та фармацевтична промисловість, металургія, охорона здоров’я, наукові розробки.
    Планується, що з метою підтримки вітчизняних товаровиробників Мінекономрозвитку за рахунок коштів Державного бюджету України на  2012 рік частково здійснюватиме оплату оренди виставкових площ, будівництво національного стенду, а також перевезення виставкового вантажу.
   Витрати, пов’язані з відрядженням учасників виставки до м. Загреб (проїзд, проживання, добові), здійснюються за власний рахунок.
     У рамках роботи експозиції передбачається проведення ділових заходів,
у тому числі українсько-хорватського бізнес-форуму за участю членів офіційної делегації України, а також представників бізнесових кіл обох країн.
     Запрошуємо підприємства Чернігівщини взяти участь у ярмарку.

  Телефони для довідок в головному управлінні економіки Чернігівської облдержадміністрації: (0462) 67-56-48, (067) 461-37-10.  


1. Назва підприємства, (установи, організації) 

2. Перелік експонатів, які планується представити на національній експозиції 

3. Розмір необхідної виставкової площі, кв. м