Конкурс грантів
Дата: 20.02.2017

AgroTalks – це платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro, як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти.

Місія громадської організації – допомогти реалізовувати інноваційні та технологічні ідеї, які спрямовані на зростання і поліпшення аграрного сектору України та світу, а також подбати про те, щоб інвестувати в агросектор стало вигідно.

До співпраці з громадським рухом AgroTalks всіх активних учасників агроринку – агрохолдинги, кооперативи, асоціації, молодих стартаперів та підприємців, інвестиційні майданчики, галузевих експертів, вітчизняні та міжнародні IT-компанії.

Подайте свій проект і на конкурсній основі отримаєте грант на програму акселерації. Заявки приймаємо до 28.02.2017, форма на сайті http://agrotalks.com/

Конкурсна комісія AgroTalks розгляне всі заявки і в індивідуальному порядку перевірить кожну на відповідність критеріям відбору. Навіть якщо ваш проект не отримує грант на реалізацію своєї ідеї, в будь-якому випадку наші експерти та ментори дадуть вам ряд консультацій та порад з розвитку вашого стартапу.

Джерело