Комерційні пропозиції
Дата: 17.02.2017

flagofkatarКатар

До Посольства України в Державі Катар звернувся Девід Ідекалесур, операційний директор катарської компанії ВLUDAN TRADING WLL (P.O.Box: 3002, Doha, Qatar, Tel:+97444696700, Fax:+97444696626, Email:davis@intertecqatar.com, спеціалізується на імпорті та оптовій торгівлі продовольчою продукцією) щодо сприяння у пошуку в Україні постачальників зернових.

Фірма ВLUDAN TRADING WLL проходить прекваліфікацію для участі у тендері, оголошеному Міністерством економіки та торгівлі Держави Катар, на постачання партії зернових (96,2 тис. тон ячменю).

Інформація щодо технічних характеристик ячменю:

- ячмінь (фуражний), врожаю 2015 р. Розфасовка - поліпропіленові мішки по 35 кг. Вологість – 12% максимально, чистота – 97% мінімально, наявність інших домішок (залишки рослинних волокон, камінці, пісок) – 2% макс., вміст протеїну – 10% мін., азот 6,25 від сухої ваги, опц. вага – 65 кг/гектолітр мін. У зерні ячменю не має бути жуків, комах, грибків, антишкідникова обробка повинна бути проведена відповідно до міжнародних стандартів (CODEX).Згідно з умовами тендеру, замовник залишає за собою право збільшити або зменшити обсяг замовлення на 20%.


 

flag_of_singapore_0Сінгапур

Сінгапурська компанія Eurasia Intercontinental Trading Pte. Ltd, яка займається експортом продукції до країн Азії, зацікавлена у налагодженні співробітництва з українськими виробниками аграрної та харчової галузей. У разі зацікавленості, щодо налагодження співпраці, просимо звертатись безпосередньо до зазначеної компанії (info@EurasiaInTrading.com) та у копії – до Посольства України в Республіці Сінгапур (emb_sg@mfa.gov.ua).Інформація про компанію.

17.02.2017

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.

Джерело