Macfrut 2017
Дата: 14.02.2017

macfrut-fieraПроект «АПК-Інформ: овочі і фрукти» пропонує учасникам плодоовочевого бізнесу України відвідати виставку Macfrut 2017 у складі офіційної делегації, організованої проектом за підтримки організаторів виставки.
Виставка проводиться компанією Cesena Fiera S.p.A. і відбудеться з 10 по 12 травня 2017 року місті Ріміні (Rimini), регіон Емілія-Романья (Emilia-Romagna), Італія. Додатково учасникам офіційної делегації буде запропонований бізнес-тур з відвідуванням однієї з провідних плодоовочевих компаній регіону.

Macfrut 2017 - це найбільша плодоовочева виставка Італії, орієнтована на технології виробництва, доробки, переробки та зберігання овочів і фруктів, а також торгівлю і логістику в плодоовочевої сфері. Відвідування виставки буде цікаво як виробникам і переробникам плодоовочевої продукції, так і представникам оптової та роздрібної торгівлі.

Організатори виставки беруть на себе такі витрати компаній, що входять в офіційну делегацію:
- Трансфер (в Італії) від аеропорту (Болонья або Ріміні) до готелю і назад;
- Проживання в комфортабельному готелі 3 ночі (3-4 зірки) * - 09-12 травня;
- Трансфери від готелю до виставки і назад;
- Вхід на виставку і доступ до B2B платформи.
* Організатори надають безкоштовне проживання тільки одному представнику від компанії, що входить до складу офіційної делегації.
Таким чином, учасникам необхідно буде оплатити лише переліт до місця події і додаткову ніч в готелі (за спеціальною зниженою ціною) за умови участі в бізнес-турі 12 травня. Бізнес-тур (тільки для учасників офіційної делегації) також оплачується окремо. Програма бізнес-туру і умови участі будуть розміщені на порталі проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти» найближчим часом.

На даний момент приймаються попередні заявки на участь в делегації. Кількість учасників обмежена, і склад делегації повинен бути повністю сформований до 31 березня.

З усіх питань, пов'язаних з участю, прохання зв'язуватися з проектом «АПК-Інформ: овочі і фрукти»:
т/ф.: +380 562 320795
т/ф.: +7 495 7894419
Євген Кузін, менеджер з маркетингу:
моб: +380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com
Олександр Хорєв, керівник проекту:
моб: +380 67 6343980
fruit.strategy@fruit-inform.com