Комерційні пропозиції
Дата: 13.02.2017

flag_of_serbia.svgСербія

компанія «MINAV d.o.o.»

Зацікавлена у налагодженні співробітництва з українськими партнерами в галузі сільськогосподарського машинобудування (експорт готової продукції, імпорт матеріалів та комплектуючих, організація спільного виробництва сільгосптехніки та іншої продукції). «MINAV d.o.o.» готова обговорити питання продажу своїх виробничих та інших об’єктів заінтересованій українській компанії (стартова ціна для переговорів 750 тис. євро з можливістю 30-відсоткової передоплати та виплати решти суми протягом 5-10 років).

Контактна інформація: MINAV d.o.o., Srbija 18420 Blace, Karađorđeva 2, Vladimir Milenković, director, tel.: +381 63 352 981, tel./fax.: +38127 370 440, e-mail: rede@minav.co.rskomercijala@minav.co.rs, web: www.minav.co.rs.


 

flag_of_mexicoМексика

компанія «Grupo Hosto»

Зацікавлена закупити в українських виробників продукцію машинобудування, зокрема верстати накатні та кромкозагинальні, а також преси для штампування днищ, колісних дисків тощо.

Контакти підприємства:  Ivette Rodriguez, моб. тел.: (+52 1 55) 4240-6313, Irodriguez@grupohosto.com


 

usaСША

Американська компанія  Dorman Products, Inc.

Американська компанія Dorman Products, Inc., яка спеціалізується на продажу автомобільних запчастин на північноамериканському ринку зацікавлена у налагодженні співробітництва з українськими партнерами в сфері закупівлі автомобільних запчастин вітчизняного виробництва.

Перелік автомобільних запчастин, які становлять предмет зацікавленості – тут.

13.02.2017

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.

Джерело