Міжнародна виставка туризму
Дата: 10.02.2017

kifЗ 29 березня по 1 квітня 2017 року в м.Ель-Кувейт проходитиме міжнародна виставка "Kuwait Travel & Tourism Exhibition 2017", організаторами якої є компаніяя "Kuwit International Fair".

Зазначений міжнародний захід є платформою для комунікації і консолідації всієї туристичної галузі, що дозволить учасникам встановити нові та підтримати існуючі ділові контакти, отримати новітню інвформацію, оцінити стан ринку, заявити про себе як про успішну компанію.

До участі у виставці запрошуються вітчизняні туроператори або турагенції, державні та приватні авіакомпанії, готелі, мотелі, санаторії, національні туристичні організації, медичні клініки (що надають послуги у сфері т.зв. медичного туризму), перевізники, компанії у сфері ІТ-технологій в туризмі.

Мінімальна вартість участі - 2615 дол.США (включено візове забезпечення, орендна вартість площі 12 м кв., обладнаної килимовим покриттям, столом та двома стільцями, розміщення презентації компанії у виставковому каталозі на 1/4 сторінки, електропостачання, вивіска на стенді англійською та арабською мовами).

Посольством України в Державі Кувейт ведеться робота з місцевими компаніями щодо забезпечення українських учасників виставки житлом в готелях за пільговими цінами, опрацьовується питання безкоштовного трансферу "аеропорт-готель-аеропорт" та "готель-виставковий комплекс-готель" протягом усього часу проведення виставки.

Посольством розпочата робота з кувейтськими туристичними фірмами, які попередньо висловлювали готовність надати власні виставкові площі українській стороні, з подальшою оплатою вартості участі пропорційно між представленими на стенді компаніями.

Контактна особа від Посольства України в Кувейті: другий секретар з економічних питань Куриляк Володимир Мирославович, +96525318507 ext. 105, emb_kw@mfa.gov.ua.

Детальні умови участі можна отриматии у організаторів: +96522522733 ext. 285, +96550001903, +96522528093, ktte@ktte-kw.com, http://ktte-kw.com