Комерційні пропозиції
Дата: 10.02.2017

flag_of_netherlands_Нідерланди

компанія «Friesland Campina»

Зацікавлена у співробітництві та налагодженні зв’язків з українськими підприємствами молочної галузі.

«Friesland Campina» входить до п’ятірки світових лідерів з виробництва молочної продукції. Щорічний дохід компанії становить 11,4 млрд. євро. Її продукція постачається до більш ніж 100 країн світу. Також «Friesland Campina» є постачальником сировини для виробництва молочної продукції та інгредієнтів для фармацевтичної галузі. Офіційні представництва «Friesland Campina» є у 28 країнах світу - головний офіс в м. Амерсфорт, Королівство Нідерланди. Більш детальну інформацію про компанію можна отримати за посиланням:http://www.frieslandcampina.com.


 

компанія «Capacity-Europe»

Зацікавлена у пошуку стабільних постачальників яловичини та супутніх продуктів забою корів (сухожиль, суглобів, очних яблук, статевих органів, нутрощів тощо) для подальшого їх експорту до Гонконгу.

Контактна інформація: Mr. Peter Ballering, Tel: +31 646180621peter.ballering@capacity-europe.com, Capacity-Europe, Gheynspark 11, 5706 VE, Helmond, The Netherlands.


 

компанія «Trade Service Europe BV»

Компанія є одним із найбільших в Європі постачальників курятини, свинини та яловичини – висловила зацікавленість у встановленні контактів із вітчизняними виробниками зазначеної продукції на предмет її закупівлі для подальшого експорту на ринки країн ЄС. (http://www.tradeserviceeurope.com/en/)

Контактна особа в компанії: Mr. John Wijdenes, Tel.: +31 545 711105, john@tradeserviceeurope.com

10.02.2017

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.

Джерело