Гранти для підприємств сільського господарства
Дата: 01.02.2017

000009348923usaid-logo_svg-300x300Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., оголошує про початок надання грантів у межах свого Фонду стратегічних інвестицій згідно з Річним програмним запитом (APS) №01. Запрошуємо зацікавлені підприємства надсилати концепції проектів для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.
Гранти за цією програмою надаватимуться: 
• малим і середнім підприємствам – виробникам сільськогосподарської продукції (МСП);
• сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам (СОК) та їх об’єднанням;
• малим і середнім підприємствам (МСП) в сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут, тощо);
• галузевим сільськогосподарським асоціаціям

Загальною метою цієї програми грантів є розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Проект насамперед підтримає такі пропозиції, які слугуватимуть моделями найкращої практики для реплікації та розширення в майбутньому.

Проект «Агросільрозвиток» планує надати протягом 2017 року приблизно 30 млн. гривень в рамках цього Річного програмного запиту (APS) через 25 запланованих грантів. Очікується, що сума кожної грантової угоди може коливатися в межах від 650 тис. грн. до 3 млн. грн., але кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів і може виходити за межі цього діапазону. Очікується, що термін дії будь-якої грантової угоди за даним запитом не перевищуватиме 12 місяців. 

Концепції грантових проектів для розгляду в першому раунді мають бути подані не пізніше 17.00 за місцевим часом 20 лютого 2017 року. 

Усі питання щодо цього оголошення просимо надсилати Дмитру Бєлону, менеджеру грантів, на електронну адресу: grants@ukraineards.com. На прохання заявників проект USAID «Агросільрозвиток» допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок і може надати консультацію щодо підготовки заявки.

Джерело