Як знайти партнера в ЄС
Дата: 26.01.2017

56a76a1138c06Українська Школа Еліт запрошує керівників та менеджерів українських компаній до безкоштовної участі у бізнес-майстерні, з метою допомогти знайти партнерів в Європі. 

За дорученням Німецького Товариство з міжнародного співробітництва GIZ GmbH реалізується спільна програма – бізнес-майстерня «Як знайти партнера в ЄС (на прикладі Німеччини) та що ми можемо запропонувати іноземному партнеру» для підприємств з експортно-імпортним потенціалом і менеджерів Fit for partnership with Germany (готові до співпраці з Німеччиною).

Цільовою групою є керівники середньої і вищої ланки та менеджери зі складу кадрового резерву українських бізнес-структур, що планують зовнішньоекономічну діяльність та готові до співпраці з Німеччиною. 

Участь у заході безкоштовна.

Дата проведення бізнес-майстерні 15, 16, 17 лютого 2016 року (уточнюється час).

Експерти GIZ: Олена Олексіївна Ільїнкова та Євген Юрійович Клименко.

Бізнес-майстерня передбачає можливість для кожного із учасників отримати інформацію, знання, навички та міжкультурні управлінські компетенції, що допомагають налагодити співпрацю з німецькими компаніями та дізнатися про формат Программи Федерального министерства экономики и энергетики для управленческих кадров Германия-Украина «Fit for Partnership with Germany», формат стажування в Німеччині, вимоги до кандидатів для стажування, структура програми та інше.

Детальніше про участь