Міжнародна будівельна виставка в Державі Катар "Project Qatar-2017”
Дата: 23.12.2016

  projectЗ 8 до 11 травня 2017 p. у м. Доха, Держава Катар, заплановано проведення 14-ї міжнародної будівельної виставки “ProjectQatar-2017”.

Згаданий захід вважається найбільшим у Державі Катар у галузі будівництва, в якому беруть участь сотні регіональних і міжнародних будівельних компаній, а також є унікальною платформою для ознайомлення з наявними проектами, реалізація яких потребує залучення іноземного досвіду і технологій у сфері виготовлення та постачань будівельних матеріалів, сантехнічного і промислового обладнання, продукції машинобудівельної індустрії тощо.

В рамках “ProjectQatar” традиційно проходить також Міжнародна виставка “QatarStoneTech”, на якій будуть представлені виробники та постачальники будівельного каменю, граніту, мармуру, кераміки, а також Міжнародна виставка продукції важкого машинобудування “HeavyМах”, в якій беруть участь провідні світові виробники важкого устаткування, транспортних засобів, машин і кранів для потреб великих будівельних нроекгів.

У минулорічній виставці “ProjectQatar”, загальна площа якої становила 32 тис. кв. м., взяли участь понад 1 тис. компаній з 38 країн світу. Кількість відвідувачів заходу перевищила 37 тисяч осіб, було організовано 17 національних павільйонів (серед який Бельгія. Румунія, Іспанія - вперше), проведено 2 спеціалізованих конференції.

Контактні дані організатора 14-ї міжнародної будівельної виставки “ProjectQatar-2017” (8-11 травня 2017 p., виставковий центр м. Дохи) - компанії “1FPGroup”: P.O.Box: 55576 Beirut, Lebanon, Phone:+961(5) 959111 Ext.114, Fax:+961(5)959888,   email: Vanessa.AbouJaoudeh@ifpexpo.com, website: www.ifpgroup.net

Під час згаданої виставки може бузи створено національний український павільйон за участі зацікавлених вітчизняних будівельних та інших профільних компаній, що, на нашу думку, сприяло б їхньому залученню до реалізації численних інфраструктурних проектів у Державі Катар, просуванню вітчизняної продукції на місцевий та регіональний ринки.