Зустріч з Консулом Аргентинської Республіки в Україні
Дата: 21.12.2016

До м. Чернігів з дводенним візитом завітав Консул Посольства Аргентинської Республіки в Україні пан Аріель Макс Санчес Ромеро.

21 грудня пан Консул зустрівся з першим заступником голови Чернігівської облдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів.Фото Chernihiv region - your right choice.

Сторони обговорили напрямки подальшого співробітництва.

Зокрема, Леонід Сахневич розповів про значний природно-ресурсний, сільськогосподарський потенціал регіону, виробничу базу, і бізнес-інфраструктуру, як основні елементи для розвитку всебічного співробітництва.

Зі свого боку Консул зазначив про зацікавленість у співробітництві в харчовій промисловості, сільському господарстві.

Він додав, що аргентинська сторона  має декілька проектів для розвитку співробітництва в сфері культури та туризму. Зокрема, Посольство відкрило у Києві Аргентинський дім в Україні та туристичну школу для українських туроператорів, де в тому числі, проводяться семінари про туристичні маршрути Аргентини.

Крім того, як відмітив Консул, значним поштовхом для розвитку співробітництва в сфері освіти може стати підписана в 2015 році Угода між урядом України та урядом Аргентинської Республіки про взаємне визнання документів про вищу освіту.

Також, в планах на наступний рік візит до Аргентини великої делегації українців – можливо, на найвищому рівні.

В рамках візиту Консул планує презентувати в Чернігівській регіональній торгово-промисловій палаті для чернігівських підприємців сильні сторони Аргентини та перспективи співпраці з аргентинськими партнерами, які можуть бути привабливими для українських бізнесменів.

22 грудня планується зустріч Консула з студентами Чернігівського Національного Технологічного Університету.

Фото Chernihiv region - your right choice.

Фото Chernihiv region - your right choice.

Фото Chernihiv region - your right choice.

Фото Chernihiv region - your right choice.

Фото Chernihiv region - your right choice.