Міжнародна подія у Франції
Дата: 08.12.2016

flag_of_france_0.previewЗ 14 по 17 березня 2017 року у Каннах (Французька Республіка) відбудеться головна міжнародна подія (МІРІМ) у сфері нерухомості, на якій збираються найбільш впливові професіонали з різних секторів нерухомості: офіси, житло, роздрібна торгівля, медецина, спорт, логістика та промисловість.

МІРІМ є найбільш авторитетним та презентабельним інвестиційним експозиційним форумом в Європі. Це ключова подія у сфері нерухомості, що здатна за 4 дні зібрати впливових учасників сектору - від розробників концепції розвитку територій до інвесторів та кінцевих користувачів.

Метою цього заходу є обмін досвідом, підписаня угод та налагодження співробітництва. На виставці Україна буде представлена загальним стендом (площею 34 кв.м). Загальний стенд включатиме в себе виставковий павільон та зону для ведення переговорів та зустрічей.

Заяви щодо участі у МІРІМ просимо надсилати до 20 грудня: a_nestulia@ureclub.com, o_solovei@ureclub.com. Додаткову інформцію щодо участі у МІРІМ можливо отримати за телефонами: 0668540040, 0676567681