Угода про асоціацію/ПВЗВТ між Україною та ЄС: перші уроки для України
Дата: 08.11.2016

conferenciia16 листопада 2016 року в м.Київ відбудеться конференція «Угода про асоціацію/ПВЗВТ між Україною та ЄС: перші уроки для України» з нагоди виходу української версії книжки «Поглиблення відносин між ЄС та Україною: Що, чому і як?».

Конфереція складатиметься з двох сесій: (1) Політичне співробітницьво та (2) Економічне співробітництво. На кожній із частин виступатимуть представники органів влади України, громадськості, міжнародної та української експертної спільноти. 

Книгу «Поглиблення відносин між ЄС та Україною: Що, чому і як?» підготував міжнародний авторський склад експертів з Центру європейських політичних досліджень (CEPS) у Брюсселі та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій у Києві. Книга в деталях роз’яснює найбільш важливі положення політичної та економічної частин Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та для кожного окремого випадку показує зобов'язання, які взяла на себе Україна. 

Англійську версію книги можна безкоштовно скачати за посиланням:http://3dcftas.eu/publications/other/deepening-eu-ukrainian-relations-what-why-and-how. Український примірник можна буде безкоштовно отримати на конференції, а його електронна версія з’явиться у вільному доступі відразу після заходу.

Місце проведення: конференц-зала бізнес-центру «Парус», Київ, вул. Мечникова 2, 2 поверх. 
Час: 16 листопада, 2016 року, 10:00 – 14:00. 

Конференція організована в рамках проекту "Розуміння угод про асоціацію ЄС і поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі з Україною, Молдовою і Грузією», що реалізується консорціумом на чолі з Центром європейських політичних студій (CEPS) за фінансової підтримки SIDA та проекту «Підтримка реалізації угоди між Україною та ЄС про асоціацію" (Association4U), що фінансується ЄС.

Організатор: Інститут економічних досліджень та політичних консультацій

Щоб взяти участь у заході, заповніть будь ласка коротку форму:https://goo.gl/forms/dS47abC7SCWaOQEP2 

Вхід вільний

Джерело