Нова схема пропуску автомобілів в Нових Яриловичах
Дата: 21.10.2016

300px-novi_yarylovichiДержавна прикордонна служба України випробує нову схему пропуску автомобілів через кордон в пункті пропуску "Нові Яриловичі" Чернігівської області, потім ця новація буде випробувана в "Краковці" і далі в інших автомобільних пунктах пропуску.

"На виконання протокольного рішення уряду організовані підготовчі заходи щодо впровадження спрощеного порядку оформлення осіб та транспортних засобів в автомобільних пунктах пропуску. Для апробації нових технологічних інновацій обраний найближчий автомобільний пункт пропуску "Нові Яриловичі" у Чернігівській області", - розповів начальник управління прикордонного контролю та реєстрації адміністрації Держприкордонслужби Юрій Лисюк.

"Принципове нововведення - одна зупинка, ніхто з автомобіля не виходить, прикордонник і митник разом підходять, беруть документи, здійснюють ідентифікацію, вносять до відповідних баз даних у себе на робочих місцях, і потім прикордонник віддає паспортні документи. Буде об'єднання доступу до баз даних Держприкордонслужби і Державної фіскальної служби ", - зазначив Ю.Лисюк.

Джерело