Зустріч з представниками Міністерства розвитку Польщі
Дата: 07.10.2016

dscn2623_2016_10_07_poljaku_01_7 жовтня 2016 року Чернігівщину відвідали представники Міністерства розвитку Польщі. Також у складі делегації керівники технопарків, Польського агенства інформації та іноземних інвестицій, Польського агентства з розвитку підприємництва. Очолив делегацію Кжиштоф Сівек, керівник проекту «Зростання привабливості України і конкурентоспроможності регіонів». 

Метою візиту посадовців стало знайомство з нашим регіоном та представлення проекту «Зростання привабливості України і конкурентоспроможності регіонів». Даний проект створений Міністерством закордонних справ Польщі та фінансується в рамках програми "Польська допомога розвитку 2016". «Польська допомога для розвитку — 2016» орієнтована на побудову ефективного управління, підприємництва та приватний сектор, детальніше про це можна почитати за посиланням.

2016_10_07_poljaku_02_

 

 

Заступник голови-керівник апарату ОДА Наталія Романова привітала польських делегатів, зазначивши, що відносини з Польщею тривають вже не перший рік та мають неабияке значення для Чернігівщини. В свою чергу, директор Департаменту економічного розвитку ОДА Юлія Свириденко ознайомила польських гостей з економічним і інвестиційним потенціалом нашої області та презентувала пропозиції щодо можливих напрямів реалізації на території Чернігівської області Програми "Польська допомога для розвитку — 2016".

Крім того, в рамках зустрічі відбулися перемовини з представниками польської сторони щодо розвитку двостороннього співробітництва.