Виставкові заходи з безпеки і оборони
Дата: 27.09.2016

З 11- по 14 жовтня 2016 року у м.Києві відбудуться виставкові заходи з безпеки та оборони.

orru01XIII Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека-2016"
Для військових та спецпідрозділів: оснащення солдата, нове (модернізоване) озброєння, військова та сцецтехніка дла Збройних Сил і правоохоронних органів, військова авіаційна техніка та наземне обладнання, тилове забезпечення, технічні засоби охорони кордону та прикордонного контролю.
Для цивільних: мисливська, спортивна, холодна зброя, екіпірування та спорядження.

X Міжнародний авіакосмічний салон "Авіасвіт-XXI"
Літальні апарати всіх типів і призначень; будівництво, ремонт, модернізація та технічне облслуговування авіаційної техніки, ракетних систем і космічних апаратів; бортове і наземне обладнання для літальних апаратів; системи навігації та управління польотом; обладнання для аеропортів і терміналів; авіаційне озброєння; комплекси ракетного озброєння.

avialogoXIV Міжнародний виставковий форум "Технології захисту/ПожТех-2016"
Для підприємств, установ, організацій усіх галузей народного господарства:
технології пожежної безпеки територій, будівель та споруд, системи автоматизованого контролю стану безпеки об'єктів і оповіщення при виникненні надзичайних ситуацій, цивільний захист населення, охорона праці та промислова безпека, засоби захисту та рятування.

Ділова програма за тематичними напрямками зазначених заходів передбачає проведення науково-практичних конференцій, семінарів, "круглих столів" за участю керівників та фахівців профільних міністерств та відомств, асоціацій, представників міжнародних організацій та фондів, науковців, зарубіжних експертів.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, м.Київ, Броварський пр., 15

Контактні дані: (044) 201-11-63, 201-11-64, www.iec-expo.com.ua