Візит представників Великопольського воєводства
Дата: 23.09.2016

imgonline-com-ua-resize-rwgn3arnd6Цими днями в місті перебуває делегація Великопольського воєводства Республіки Польща. Це не перший візит делегатів до нашої області. Цього разу у складі польської делегації не тільки медики та представники бізнес спільноти, але й урядовці на чолі з членом уряду Великопольського воєводства Лешеком Войтасяком.

Польські представники зустрілися з керівництвом області та міста. Зокрема, 23 вересня відбулася зустріч з в.о. голови обласної державної адміністрації Леонідом Сахневичем та керівниками структурних підрозділів ОДА. В.о. голови області ознайомив присутніх з економічним та інвестиційним потенціалом області. У свого чергу польський колега розповів про Великопольське воєводство, його економічний та соціальний розвиток. Також сторони обговорили шляхи подальшої співпраці у економічній та медичній сферах.

В рамках свого візиту польські гості відвідають провідні підприємства області, проведуть співбесіди з кандидатами на навчання в Польщі, візьмуть участь у заходах з нагоди Дня міста.

 imgonline-com-ua-resize-jen7ooqbf4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imgonline-com-ua-resize-qkqaiiz1y1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imgonline-com-ua-resize-ajpku5mjlb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imgonline-com-ua-resize-y24evngog7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imgonline-com-ua-resize-g9tjd1qkq6