Import Goods Fair 2011 (коротка)
Дата: 28.02.2011

    З 9 по 11 червня 2011 року у виставковому центрі СОЕХ м. Сеул (Республіка Корея) відбудеться 9-а Міжнародна спеціалізована виставка «Import Goods Fair 2011».
    Організатором виставки є Корейська асоціація імпортерів (КОІМА), а її проведення підтримується Міністерством закордонних справ і торгівлі Республіки Корея, Корейською міжнародною торговельною асоціацією, іноземними посольствами в РК, представництвом торговельної палати ЄС в РК.
    На виставці будуть представлені іноземні компанії, південнокорейські імпортери, асоціації та організації, які пов’язані з іноземним експортом, національний павільйон та іноземні посольства в РК.
     Тематичними розділами зазначеного заходу будуть продукти харчування і напої, дитячі товари, товари для облаштування будинку, обладнання для ванної кімнати, ювелірні вироби та аксесуари, товари для відпочинку та спорту, електрична техніка, туристичні послуги тощо.
     Інформацію щодо умов участі у виставці можна отримати на офіційному сайті організаторів www.igf.co.kr/english/main/index.asp.