Ефективні експортні стратегії
Дата: 15.09.2016

_-_-tmb-270x180Рада експортерів та інвесторів при МЗС України спільно з компанією STRATEGIC запрошують на семінар «Ефективні експортні стратегії» 

Семінар призначено для власників українських компаній, які прагнуть системно розвивати свій бізнес, вийти за рамки локального ринку та успішно конкурувати на міжнародному ринку.

В ході семінару Ви дізнаєтесь:

- як знаходити цільові ринки та визначати релевантний до потреб ринку продукт;

- як сформувати конкурентну пропозицію цінності, обрати правильну модель входу на новий ринок;

- як розробити дієву експортну стратегію, яка дозволить компанії здобути не один експортний контракт, а системно працювати на зарубіжних ринках;

- отримаєте дорожню карту виходу компанії на зовнішні ринки.

Програма:

1.    Розробка «живої» експортної стратегії

  • Як здійснювати пошук цільового ринку та покупця
  • Як знайти цільовий продукт для нового ринку
  • Як визначити бізнес-модель входу на визначений ринок
  • Міжнародний маркетинг

 2.    Реалізація експортної стратегії. Підписання експортного контракту

  • Як налаштувати систему міжнародних продажів.
  • Де шукати клієнтів та партнерів
  • Особливості зовнішньоекономічних контрактів

Аудиторія семінару: власники компаній, генеральні директори, директори з розвитку, комерційні директори, директори з маркетингу.

Формат:  методологічний матеріал, практичні приклади, дискусія з учасниками.

Автор та ведуча семінару:  

Інна Сосновська, експерт з експортних стратегій, керівник напрямку «Міжнародний розвитку бізнесу» компанії STRATEGIC, радник декана Київо-Могилянської бізнес-школи (kmbs), автор та викладач «Школи глобальних ринків» kmbs, співавтор практичного посібника «Як вийти на ринки ЄС». Інна є експертом у розробці експортних стратегій для компаній В2В сектору, керує напрямком «Міжнародний розвитку бізнесу» компанії STRATEGIC, де відповідає за впровадження проектів з виходу українських компаній на міжнародні ринки. Має 12-річний досвід на управлінських позиціях. Була першим віце-президентом Діамантбанку, директором з маркетингу у компаніях КМ Core, DiaWest та kmbs, де відповідала за стратегічний розвиток та розробку і реалізацію маркетингової стратегії.

Коли: 6 жовтня 2016 р., 10.00 – 13.00

Місце проведення семінару: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2 (Велика актова зала Дипломатичної академії України при МЗС України).

Участь у заході безкоштовна.

З огляду на обмежену кількість місць, обов’язкова попередня реєстрація та отримання відповідного підтвердження від організаторів! Анкета учасника семінару (необхідна для реєстрації).

Реєстрація учасників: на e-mail: al@strategic-ua.com або за телефоном: 098-238-81-47.