Комерційна пропозиція
Дата: 13.09.2016

flag_of_uzbekistanКомпанія «ALEX» шукає українських експортерів ячменю кормового.

Компанія «ALEX» займається  імпортом-експортом товарів, послуг та обладнанням з Європи в країни СНД і навпаки. Також компанія організовує ознайомчі візити бізнесменів до країн Центральної Азії, супроводжує і веде від їх імені переговори для встановлення контактів.

З початок 2016 року компанія розпочала працювати з арабськими країнами (ОАЕ, Катар, Саудівська Аравія) на ринку яких компанія займається імпортом сільськогосподарської  продукції, продуктів харчування, декоративних дерев, послуг тощо.

На сьогоднішній день компанія опрацьовує питання імпорту ячменю кормового першого ґатунку з України  та зацікавлена в співпраці з українськими виробниками та постачальниками ячменю кормового без посередників, за вимогами:

Товар: Ячмінь кормовий І ґатунок (строго за стандартом);

 Порт доставки: Jebel Ali Dubai;

Кількість: перша партія 10 контейнерів, друга партія 20 контейнерів, далі обсяг може бути збільшений  в середньому до 40-50 тисяч тон на місяць.

Ціна : на даний час  ціни FOB  в порту країни експортера становить: Франція 130-140 євро, Бельгія 147 євро, Італія 150 євро, Іспанія 132 євро.

За розрахунками компанія «ALEX» ячмінь кормовий І ґатунку з доставкою до м. Дубай, ОАУ, не має перевищувати 150-155 дол. США.

За більш детальною інформацією  звертатись до представника компанії «ALEX»: Анвар Турдієв, адреса: 16-а, rue Adbulla Qakear, Tachkent. Ouzbekistan. Skype: anvarturdiev, e-mail:anvarturdiev@gmail.com/tel: +998 90 911 0221.