Черговий візит делегації Великопольського воєводства
Дата: 09.08.2016

9 серпня 2016 року у рамках триденного візиту на Чернігівщину преставників ділових та медичних кіл Великопольського воєводства (Республіка Польща) відбулася зустріч з керівництвом обласної державної адміністрації. Участь у зустрічі взяли заступник голови-керівник апарату ОДА Наталія Романова, заступник голови ОДА Сергій Сергієнко, в.о.директора Департаменту економічного розвитку Світлана Полторацька, начальник управління промисловості, транспорту і зв’язку Сергій Меженний, начальник управління охорони здоров’я Петро Гармаш.

Великопольське воєводство представляли Президент Войтек Крук  та віце-президентТомаш Джіалинський Великопольської промислово-торговельної палати, члени ТПП, а також директор медичного Центру імені Святого Іоанна  Павла ІІ у м.Познань Леслав Ленартович.

Учасники зустрічі обговорили конкретні пропозиції щодо співпраці з підприємствами області, створення спільної економічної місії, питання співпраці в медичній галузі. Окремо зупинилися й на перспективах співробітництва у майбутньому і можливостях підтримки з боку обласної державної адміністрації спільних проектів.

У рамках свого візиту представники польської делегації також зустрінуться з головою Чернігівської обласної ради, керівництвом Чернігівської РТПП, відвідають одне з підприємств області.

page.[1]