Комерційна пропозиція
Дата: 09.08.2016

flag_finlyandiiКомпанія «GLOWWAY» – це спільне фінляндсько-данське підприємство, засноване у 2007 р. Компанія виробляє фотолюмінісцентне маркування, що використовується під час евакуації при надзвичайних ситуаціях (пожежі, несподівані відключення електроживлення). Продукція компанії використовується у різних типах громадських будівель: від лікарень до станцій метро у Фінляндії, Швейцарії, США та ін.

Нещодавно компанія розробила новий продукт у співпраці з фінським виробником бетону «Rudus» -ФОТОЛЮМІНІСЦЕНТНІ ПРОТИКОВЗКІ ВСТАВКИ НА СХОДИ.

Компанія шукає партнерів серед виробників сходів з бетону і природного каменю; а також архітекторів, які приймають участь у проектуванні багатоповерхових будівель і громадських місць та місцевих виробників, які готові включити сходи з фотолюмінісцентними вставками до своїх каталогів та стануть постачальниками цього продукту в Україні та за кордоном.

Контакти
Дарина Барсукова
daryna.barsukova@glowway.com 
Тел. +358 45 692 6682
Glowway Oy Ltd, Ohdakkeentie 2 06100 Porvoo, Finland
Веб-сайт компанії www.glowway.com, продукція і проекти http://www.glowway.com/projects.html.

9.08.2016

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.

Джерело