До уваги підприємств області!
Дата: 23.06.2016

flag_chinaПовідомляємо про відкриття порталу Українського торговельного представництва в Китаї (http://uatmic.com).Сайт створений українськими студентами-волонтерами Чжецзянського університету. Метою роботи сайту є надання українським експортерам простого і зручного способу встановлення контактів з китайськими партнерами та подолання мовних бар'єрів.

Портал надаватиме можливість українським експортерам безкоштовно розміщувати інформацію з пропозиціями товарів та послуг. Ці пропозиції будуть безкоштовно перекладатсь на китайську мову. Пропозиції китайських партнерів також будуть безкоштовно перекладатись на українську мову та розміщуватись на сайті.

Крім каталогів з пропозиціями українських та китайських підприємців сайт містить інформацію про Україну, Китай, організації сприяння діловому співробітництву у Китаї, державні органи Китаю, Посольство та консульства України у КНР, перелік передових технологій, що стимулюються до імпорту в Китай, а також іншу корисну інформацію.

Просимо надати Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА до 18.07.2016 комерційні пропозиції Вашого підприємства українською мовою на електронну адресу: uzez_cg@ukr.net для подальшого розміщення їх на вищезгаданому порталі.