До уваги підприємств області!
Дата: 26.05.2016

canada1Проект міжнародної технічної допомоги Міністерства міжнародних справ Канади «CUTIS» оголосив конкурсний відбір близько п'яти компаній для фінансування транспортних витрат для участі в Українсько-Канадському бізнес-форумі (20 червня  2016 р., м. Торонто).

До участі у конкурсі запрошуються власники малого бізнесу, які працюють в одному з пріоритетних секторів для форуму – інформаційні технології, сільське господарство/харчові технології, енергоефективність/відновлювальна енергетика. Детальна інформація щодо пропозиції та відповідна аплікаційна форма знаходиться на сайті http://forum.cucc.ca/news.html.

Кінцевий термін подачі заявок - до 12:00 26 травня 2016 року. Конкурсний відбір відбуватиметься представниками проекту на рівних засадах.

Проект CUTIS - п’ятирічний проект міжнародної технічної допомоги, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади та виконується Конференційною Радою Канади (КРК) у партнерстві з Канадсько-Українською Торговою Палатою (КУТП). Проект має на меті допомогти подолати бідність та стимулювати економічне зростання в Україні шляхом розширення експорту з України до Канади та заохочення канадських інвестицій в Україну. Зокрема, проект допомагатиме українському малому і середньому бізнесу, особливо тому, що належить жінкам, визначити і ефективно використати торговельні можливості на канадському ринку.

Джерело