Відкрито інформаційний центр ЄС
Дата: 25.05.2016

infcenterВ Чернігівському національному технологічному університеті відкрили Інформаційний центр Євросоюзу. Це вже 23-й подібний Центр в Україні.

На відкриття Центру завітав співробітник Представництва ЄС в Україні - керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас. Європейський гість наголосив на важливості відкриття такого осередку. Він висловив впевненість, що цей Центр стане гарною платформою для проведення різних конференцій, семінарів, тренінгів, відеоконференцій.

 Центр призначений для працівників і студентів університету, але й для громади, всіх мешканців області. Будь-хто може прийти до Центру і скористатися комп`ютером з електронною базою ЄС, одержати інформаційні брошури і буклети.

Відвідувачі матимуть можливість залишити свій запит, який надсилатиметься до Представництва ЄС в Україні, аби вони отримали звідти необхідну літературу та інформацію. 

Місце розташування Центру: читальна зала наукової бібліотеки головного корпусу, Чернігівський технологічний університет.