Харбінський міжнародний торгівельно-економічний ярмарок
Дата: 21.04.2016

harbinskyyarmarokПосольство України в КНР повідомляє, що з 15 по 19 червня ц.р. в м.Харбін (провінція Хейлунцзян, КНР) відбудеться 27-й Харбінський міжнародний торгівельно-економічний ярмарок, який входить до 10 найпотужніших щорічних виставкових заходів Китаю.

       Завдяки дієвій підтримці Народних урядів провінції Хейлунцзян і міста Харбін Посольство України в КНР організує участь в ярмарку української делегації широкого формату і проведення окремого українського заходу в його рамках. З китайською стороною попередньо опрацьована програма участі у заході української делегації, яка додається.

       Основним акцентом цьогорічного ярмарку є співробітництво з країнами-учасниками китайського міжнародного проекту «Один пояс, один шлях», серед яких - Україна. Робота павільйонів, секцій і засідань охоплюватиме такі актуальні для нашої держави напрями як розвиток нових стратегічних галузей (зокрема, зварювальна техніка, лазерний зв'язок, радіолокація і навігація, інтелектуальне обладнання), співробітництво у сфері науково-технічних інновацій (нові матеріали, високоефективне енергозбереження, біоінженерія, сучасна медицина тощо), транскордонна Інтернет-торгівля та багато інших (детальна інформація у додатку). В рамках заходу проходитиме 6-а Харбінська міжнародна виставка наукових досягнень, в якій планує взяти участь низка українських вузів і НДІ.

       Харбінський ярмарок також надає можливість ознайомитись з пропозиціями низки інших китайських регіонів, включаючи спеціальні території Гонконг, Макао і Тайвань, фінансових послуг Китаю (банки, страхові компанії, інвестиційні фонди), налаштувати співробітництво у туристичній і культурній сфері.  

      Посольство України в КНР запрошує представників ділових кіл України стати учасником ярмарку і українських заходів. Пропозиції просимо надсилати Олександру Сердечному (1й секретар ПУ в КНР) на oleksandr.serdechnyi@mfa.gov.ua.

Джерело