До уваги підприємств області!
Дата: 20.04.2016

13051527_564603507034538_8734007227422277682_n22 квітня 2016 року за підтримки Посольства Латвійської Республіки в Україні та Почесного консульства Латвійської Республіки в Чернігові та Чернігівській області найбільший латвійський IT-інтегратор і телекомунікаційний лідер Lattelecom проведе навчальний семінар для представників бізнесу, що шукають IT-рішення з високим ступенем надійності та безпеки. 

Балтійські фахівці розкажуть про хмарні й програмні рішення з оптимізації IT-процесів та скорочення витрат на підтримку діяльності компанії.

До участі в семінарі запрошуються представники різних сфер бізнесу, але особливо він буде корисний тим, хто працює в галузях E-Commerce, оптової і роздрібної торгівлі та логістики, для компаній аграрного сектору. Учасники зможуть задати питання щодо віртуалізації, створення внутрішньої інфраструктури у хмарі й дізнатися, як можна створити віртуальний дата-центр без побудови складної інфраструктури та великих інвестицій в устаткування.

Семінар проводиться за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса, Почесного консула Латвійської Республіки в Чернігові та Чернігівській області Олени Вишнякової, голови правління Lattelecom Technology Аніти Мертени, представника Латвійського агентства інвестицій і розвитку (LIAA), латвійських експертів у сфері дата-центрів, а також представників обласних адміністрацій.

Програма семінару:

10:00-10:10 Вітальне слово Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні пана Юріса Пойканса

10:10-10:15 Вітальне слово Почесного консула Латвійської Республіки в Чернігові та Чернігівській області Олени Вишнякової

10:15-10:20 Вітальне слово голови правління Lattelecom

пана Юріса Гулбіса

10:20-10:30 Латвія – цифрова столиця Європи

10:30-11:30 Lattelecom – бізнес-рішення для України

11:30-12:00 Вільне спілкування та келих вина

Участь у семінарі безкоштовна.

Для участі в заході необхідно підтвердити свою присутність за адресою enquiries@lv-consul.com

Семінар відбудеться в приміщенні Почесного консульства Латвійської Республіки за адресою м.Чернігів, вул.Горького 23.

Lattelecom працює на українському ринку вже кілька років, і пропонує клієнтам послуги з розміщення IT-системи в центрі обробки даних Dattum, розташованому в Латвії. За ці роки Lattelecom здобув довіру українських підприємців у якості безпечного й надійного європейського партнера.

Для того, щоб забезпечувати для українських клієнтів можливість оптимізувати витрати на IT, в той же час не знижуючи функціональності й доступності IT-системи, минулого року Lattelecom запустив в Україні нову віртуальну платформу Lattelecom Cloud. Вона дозволяє створювати повну для компанії IT-інфраструктуру протягом буквально 15 хвилин, і дає можливість клієнту платити тільки за використані ресурси. При цьому, він може самостійно управляти віртуальними ресурсами, без допомоги експертів.

Інфраструктура Lattelecom Cloud розгорнута в європейському сертифікованому за рівнем Tier III дата-центрі Lattelecom Dattum. Платформа розроблена з використанням рішень від провідних світових виробників (Cisco, HPE, VMware).