Зустріч з Надзичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні
Дата: 06.04.2016

6-го квітня область з офіційним візитом відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні пан Еліав Бєлоцерковські.

В рамках візиту відбулася зустріч з головою Чернігівської облдержадміністрації Валерієм Кулічем. Також на зустрічі були присутні   голова обласної ради Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, директор департаменту економічного розвитку ОДА Юлія Свириденко, фахівці медичної галузі Микола Дейкун і Валерій Зуб та голова правління Чернігівського обласного об'єднання єврейських громад і організацій Семен Бельман.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч коротко розповів Послу про нашу область та зазначив, що основними, на його переконання, напрямками розвитку двохсторонньої співпраці є торгова та аграрна галузі,  сфера обладнання для глибокої переробки сільгоспсировини, налагодження зв’язків у галузі охорони здоров’я та високих технологій.

За результатами зустрічі сторони домовились про активізацію співробітництва та залучення до консультацій та напрацювання спільних проектів фахівців Чернігівської облдержадміністрації і Торгового Аташе Держави Ізраїль в Україні, про залучення чернігівських медиків у фахових заходах і програмах за участі ізраїльських колег.