Морський Саміт 2016
Дата: 05.04.2016

maritimeЗ 14 по 16 квітня 2016 року відбудеться бізнес-захід Морський Саміт 2016 в м. Мумбаї, Республіка Індія. Організатором заходу виступає Міністерство судноплавства Індії за сприяння Уряду Індії. Республіка Корея буде виступати "країною-партнером".

Дводенний Саміт Інвесторів проводитиме форум з метою сприяння взаємодії між заціавленими сторонами в рамках взаємодії з корпоративними клаєнтами та урядовими організаціями; спеціальні зустрічі з питань інвестиційних можливостей в секторі морського судноплавства Індії, включаючи суднобудування, судноремонт, утилізації суден; земснарядів/виробництво барж, створення нових портів і потужностей, збільшення існуючих портів на основі портів промислового розвитку, розвиток морського кластера, проекти з внутрішніми районами підключення, мультимодальних логістичних вузлів, розвиток внутрішніх водних шляхів для вантажних і пасажирських перевезень, прибережного судноплавства, пасажирського поромного сполучення, круїзного туризму, розвитку островів і водних ресурсів, проекти з відновлення джерел енергії в портах та інших послуг. Конференція спрямована на величезні інвестиційні можливості кожного з індійських морських штатів та союзних територій.

На виставці будуть представлені новітні технології, продукти і послуги. Детальна інформація розміщена на сайті: www.maritimeinvest.in