Семінар "Заснування бізнесу в Угорщині"
Дата: 01.04.2016

 data20-23 квітня 2016 р. у м.Будапешт відбудеться семінар "Заснування бізнесу в Угорщині". Метою проекту є надання комплексної інформації про заснування бізнесу в Угорщині, зокрема щодо юридичних та податкових аспектів, побудови філійної мережі, інвестиційної політики ЄС та європейських ініціатив щодо розвитку підприємництва.

 

Ви отримаєте інформацію про: 

– юридичні процедури реєстрації бізнесу та побудови філійної мережі в Угорщині; 

– спеціальні економічні зони в Угорщині, чому це вигідно; 

– інвестиційні можливості в Угорщині та мережеву підтримку. 

Проект реалізується у співпраці з: 

Європейською підприємницькою мережею (Hungarian National Trading House); 
Угорським агенством по інвестиціях та розвитку торгівлі; 
Szeczkay Attorneys at Law; 
Компанією «Інновації та Стабільність» («ІнСтаКо»); 
Цільва аудиторія: підприємці, менеджери, студенти, аспіранти та усі особи, зацікавлені тематикою проекту. 

Кінцевий термін реєстрації: 7 квітня 2016 року 

Щодо порядку реєстрації та візової підтримки 

Не пізніше ніж через 2 дні після закінчення терміну реєстрації Вам надійде підтвердження щодо участі у проекті. Учасники повинні сплатити завдаток у розмірі 50 % оргвнеску у гривневому еквіваленті по комерційному курсу. 

ІМАНС забезпечує необхідну візову підтримку тим учасникам, у яких на момент реалізації проекту відсутня діюча шенгенська віза. Візи відкриваються у візових центрах Угорщини. ІМАНС надає пакет документів для відкриття Шенгенської візи (а саме документи, що підтверджують бронь готелів та транспорт, зразок для заповнення візової анкети). Решту документів учасники готують самостійно (довідка з місця навчання/роботи, довідка з банку про рух коштів за три місяці, документи про спонсорство тощо). З переліком документів можна ознайомитися ТУТ. Вартість консульського збору за відкриття шенгенської візи (35 євро) та вартість збору візового центру (22 євро) сплачується учасниками безпосередньо у візових центрах. Учасники, які є студентами денної форми навчання віком до 21 року, консульский збір не сплачують. 

Контакти: e-mail: info@imans.eu, тел.: +380630312930; +380637886291

Джерело