Кормянський район запрошує до співробітництва
Дата: 25.03.2016

flag_of_belarus_0.previewКормянський район запрошує до співробітництва потенційних інвесторів та зацікавлених представників ділових кіл в розвитку бізнеса на території району.

На території району є вільні виробничі будівлі, які можуть бути виділені для створення нових виробництв. Сформовані земельні ділянки, які могуть бути виділені під будівництвво нових об'єктів виробничого призначення та об'єктів для надання послуг. Районний виконавчий комітет у межах своїх можливостей сприятиме створенню гарних умов для розвитку приватної ініціативи та розвитку бізнеса на території району.

Законодавство Республіки Білорусь надано ряд преференцій для приватного бізнесу, які діють і на території району. Частина території району включена у вільну економічну зону "Гомель-Ратон".

На сайті районного виконавчого комітету (http://korma.gov.by) розміщені законодавчі акти Республіки Білорусь, відповідно до яких надаються пільги приватному бізнесу. Розміщена інформація про наявні об'єкти нерухомості, які можно використовувати для створення підприємств або виробництв. Розміщені інвестиційні пропозиції та інша інформація.

Контактні дані:

247173, г.п. Корма,
вул.Ільющенко, 34
(8-02337) 2-12-10
isp@korma.gov.by