Індивідуальні консультації в рамках Програми територіального співробітництва Білорусь - Україна
Дата: 09.02.2016

Програма сприяння EaPTC надає можливість індивідуальних консультацій для потенційних заявників з Білорусі та України в процесі підготовки проектних пропозицій.

Це дозволить підняти, обговорити і вирішить питання, що стосуються змісту, заповнення заявки, складання бюджету, документації та інших особливостей проектів, які плануються подавати на конкурс. У той же час питання, пов'язані з процедурою проведення тендера, будуть спрямовані Адміністратору Програми.

Пакет документів для участі в індивідуальних консультаціях включає форми для викладу концепції, заявки та бюджету проекту, а також спеціальну форму для запитань. Запрошуємо потенційних учасників, які зацікавлені у використанні цієї можливості, заповнити всі запропоновані документи - англійською або російською мовою - і відправити їх електронною поштою до 21 лютого 2016 року експертам Програми сприяння EaPTC Лоренцо Нава (lorenzo.nava@eaptc.eu) і Ерікас Янкаускас (erikas.jankauskas@eaptc.eu).

Документи, необхідні для індивідуальних консультацій, можна знайти / завантажити на веб-сайті Програми сприяння EaPTC (розділ Програми територіального співробітництва Білорусь - Україна): http://eaptc.eu/ru/program/view-belarus-ukraine.html

Конкретні дати візитів будуть чітко визначені й опубліковані на веб-сайті Програми підтримки EaPTC після 21 лютого 2016 року.

Джерело