До уваги експортерів!
Дата: 01.02.2016

iccukraineICC Ukraine спільно з Київською Торгово-промисловою палатою, за сприяння Міністерства закордонних справ України, Посольства України у Республіці Казахстан, Посольства Республіки Казахстан в Україні 14-18 березня 2016 організовує візит української делегації до Республіки Казахстан.

Візит матиме цільову галузеву агропромислову спрямованість, і за часом приурочений до проведення у м. Астана 16-18 березня «11-ої Міжнародної спеціалізованій сільськогосподарської виставки». 

Основне завдання візиту розширити ділові контакти і отримати інформацію про умови роботи на ринку агропромислового комплексу Казахстану. Під час візиту планується провести такі цільові зустрічі:
- Міністерство сільського господарства;
- АТ «KAZNEX INVEST»
- КазАгро;
- Союз фермерів;
- Союз птахівників;
- Національна та Регіональні палати підприємців;
- Посольство України у Республіці Казахстан;
- Інші профільні об'єднання та організації Казахстану (остаточний перелік буде сформований з урахуванням пропозицій учасників візиту).

У разі зацікавленості взяти участь у візиті необхідно направити анкету – заяву.

Відповідальні особи від ICC Ukraine:
Генеральний секретар ICC Ukraine Михайлов В. Ю., контактний телефон: +38 (044) 234-42-73, електронна адреса: mvy@iccua.org;
заступник Генерального секретаря ICC Ukraine, контактний телефон:+38 (044) 270-54-51, електронна адреса: orgdep@iccua.org.
З метою організації додаткових ділових заходів прохання вказати в анкеті питання для обговорення і з якими організаціями Ви хотіли б провести зустрічі (термін подачі анкети-заяви до 15 лютого 2016 року).