Семінар з питань залучення прямих іноземних інвестицій (коротка)
Дата: 15.04.2010

14 квітня 2010 року представник головного управління економіки облдержадміністрації взяв участь у навчальному семінарі з питань залучення прямих іноземних інвестицій. Захід проводився Національним агентством України з іноземних інвестицій та розвитку спільно з Програмою сприяння торгівлі та інвестиціям країн Чорного моря (BSTIP), що підтримується Програмою розвитку ООН (UNDP), Організацією Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) та урядами Греції й Туреччини.
       Цільова аудиторія семінару: представники регіональних органів влади, агентств сприяння інвестиціям та організацій розвитку регіонів.
       З доповідями виступали керівники й спеціалісти у сфері залучення іноземних інвестицій провідних інвестиційних агенцій Південної та Південно-східної Європи: Інвестиційного агентства Греції (ELKE), Сербського агентства залучення інвестицій та підтримки експорту (SIEPA) й Агентства підтримки та залучення інвестицій при Прем’єр-міністрі Туреччини (ISPAT).
        У ході семінару експерти поділилися досвідом роботи організацій у своїх країнах в ключових напрямках роботи по залученню інвестицій:
1) Маркетинг та промоція території;
2) Відносини з інвестором;
3) Розвиток секторів та інвестиційної інфраструктури регіонів.