Візит делегації з Польщі
Дата: 18.01.2016

flag-pins-indonesia-ukraine-tmb-270x180Чернігів відвідала делегація з Люблінського воєводства Республіки Польща. У складі делегації прибули: Анджей Пружковскі – заступник голови воєводського сеймику Люблінського воєводства, член Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи; Ришард Новак – голова Ради Польського об'єднання оптових ринків; Кшиштоф Челадка – голова Люблінського товариства споживачів оптових ринків.

lublinpolandДелегація зустрілася з представниками Чернігівської міської ради, Чернігівської обласної ради та  з керівництвом Чернігівської регіональної торгово-промислової палати і представниками зацікавлених господарюючих суб’єктів 

Метою зустрічі стало обговорення можливості співпраці у спільних проектах, зокрема, ознайомлення з економічним потенціалом та інвестиційними можливостями Чернігова.

Керівник польської делегації Анджей Пружковскі зазначив, що бачить великі перспективні можливості активізації співробітництва між Черніговом та Люблінським воєводством, адже найдовша лінія кордону між Польщею та Україною проходить саме по Люблінському воєводству.

Гості повідомили, що сьогодні Люблін успішно розвиває стосунки з партнерами 4-х українських міст. За їх словами, Люблін налаштований на пошук надійних партнерів в Чернігові за різними напрямками та зі свого боку готовий надати підтримку всім євроінтеграційним процесам в Україні.

За результатами обговорення підписано Меморандум щодо дружнього співробітництва Чернігівської міської ради та Люблінського воєводства (Республіка Польща).

Джерело