Комерційна пропозиція
Дата: 13.01.2016

aljaberЙорданська філія катарської групи компаній "Aljaber Group" зацікавлена у співробітництві з українськими будівельними компаніями. 

"Aljaber Group" включає 62 компанії, які працюють у різних галузях по цілому світу, зокрема філії знаходяться в ОАЕ, Саудівській Аравії, Йорданії, Лівані, Сирії, Іспанії. 

Дана компанія розробила та погодила з причетними органами Йорданії інвестиційний проект, яким передбачено спорудження трьох 4-зіркових реабілітаціних готелів на березі Мертвого моря. У зв'язку з цим йорданська філія зацікавлена у пошуку українських компаній з метою спільного будівництва сонячних електростанцій потужністю 36 МВт, які будуть використовуватися для забезпечення електроенергією даних готелів, а також у пошуку будівельних підприємств для закупівлі будівельних матеріалів та рекрутингових компаній з метою підбору персоналу на роботу в готелях. 

За більш детальною інформацією просимо звертатися до представника компанії: +962 77 550 55 55 або до Посольства України в Йорданії: +96265922402, emb_jo@mfa.gov.ua