Міжнародний семінар
Дата: 11.12.2015

seminarЗ 9 по 11 грудня у Парк-готелі «Чернігів» проходив міжнародний семінар «Механізми міжсекторального партнерства органів влади та громадських організацій у сфері транскордонного співробітництва: досвід країн Вишеградської четвірки». Участь у ньому взяли також представники Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА.

Міжнародний семінар об’єднав експертів, представників органів влади, місцевого самоврядування, громадських організацій з України, Білорусі, Польщі, Словаччини.

Проект «Міжсекторальне партнерство у розвитку прикордонних територій: досвід країн Вишеградської четвірки для України та Білорусі» реалізується Центром транскордонного співробітництва (Україна) за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду у партнерстві з Гомельським регіональним агентством економічного розвитку (Білорусь), Інститутом стабільності та розвитку (Чехія), Центром європейського співробітництва (Польща), Карпатським Фондом (Словаччина)

Учасники заходу познайомилися зі словацьким та польським досвідомміжсекторального партнерства органів влади та громадських організацій у сфері транскордонного співробітництва, обговорили наявні проблеми та перспективи подальшого співробітництва.

Директор Департаменту економрозвитку Юлія Свириденко наголосила на важливості взаємодії владних органів, громадських організацій задля розвитку транскордонного співробітництва Чернігівської області з регіонами Республіки Білорусь.

seminar