Проект «Україна шукає стартапи»
Дата: 08.12.2015

tppТоргово-промислова палата України підтримала прект за участі відомого спікера й автора багатьох бестселерів Джона Вон Ейкена разом із компанією KPMG та Бізнес Молодість Україна, який стартував у ході прес-конференції у ТПП України.

ТПП України є співучасником проекту, який відрізняється від усіх, що будь-коли проводилися в Україні, і може значно змінити український бізнес. Це - шанс для стартапів безпосередньо зустрітися з міжнародними інвесторами, які бажають інвестувати від 200 тисяч до 2 млн. грн. Конкурс є відкритим для будь-якого нового бізнесу, нового проекту або бізнесового угрупування з усіх куточків України. Його місія - допомагати молодим підприємцям у пошуку інвестицій на ранніх стадіях реалізації їхніх проектів, а також надати можливість інвесторам, які бажають інвестувати у стартапи, отримати широкий вибір із різних галузей економіки.

Реєстрація відбувається до 15 грудня 2015 р. через Інтернет-сайт: www.ustartup.com.ua. Перший етап конкурсу проходитиме у ТПП України 19-20 грудня 2015 року.

Джерело